picture2-26006
picture1-26009
picture-260012

Noten en zuidvruchten

Wij branden onze noten zelf in de winkel, zo zijn én blijven ze altijd vers! U kunt kiezen uit diverse mixen, gezouten, ongezouten of met kruiden. We verkopen ook alle noten rauw. De rauwe noten zijn puur en onbehandeld, ze bevatten de maximale hoeveelheid vitaminen, mineralen, antioxidant en gezonde vetten. Ideaal dus voor mensen die bewust op hun voeding letten.

Speciaal bier

Een uit de hand gelopen liefhebberij van eigenaar Richard. Wij verkopen uitsluitend bier van kleine brouwerijen uit onze regio, o.a. Leiden, Hillegom en Nieuw-Vennep. Helemaal trots zijn we op ons ‘eigen’ bier uit Roelofarendsveen van ‘t Veens Brouwhuys. Elk jaar beginnen wij in januari goed met een bier&kaas proeffestijn, i.s.m. ‘t Veen in Roelofarendsveen. In de winkel en via FB houden wij u daarvan op de hoogte.

Italiaanse zoete delicatessen

Ooooh, hier wordt iedereen gelukkig van! Proef Italie... Traditionele panforte uit Toscane met vruchten en noten, heerlijke Cuore di Mandorla (amandelkoekjes), Torrone cake gemaakt van zachte noga of de bekende Cantucci. Zoete lekkernijen, eet ze bijvoorbeeld na de maaltijd met een goede espresso of vin santo (dessertwijn).

Alles voor een complete tapas-plank

Olijven, tapenade en verse kruidenkaas-dips maken ons assortiment compleet. Van knoflookolijf tot zongedroogde tomaatjes, van verse pesto tot gevulde peppadew en van gegrilde paprika's tot uitjes gemarineerd in balsamicoazijn. De lekkerste tapenade tot de beste vleeswaren… Dit mag niet ontbreken als u echt mediterraans wilt genieten.

Gedroogde worsten

Onze (h)eerlijke authentieke worsten van Montagnel komen uit de Franse Auvergne en de Spaanse Pyreneeën. In beide gebieden heerst een microklimaat, met een zéér lage luchtvochtigheid; sublieme omstandigheden voor het droogproces en het cultiveringsproces van de worsten. De worsten zijn 4 tot 6 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Snijd de worsten altijd in dunne plakjes want dan komt de smaak het beste tot zijn recht.

Primo piatto

De primi is in Itallie vaak een pasta- of risottogerecht. Daar kunt u een feestje van maken met de pasta's van Morelli, Bio of risotto van Vignola. Of ga zelf aan de slag met meel voor pizza en pasta.

Wijn

Ons assortiment is met zorg samengesteld.
De lekkerste wijnen uit alle windstreken met de beste prijs/kwaliteit verhouding én vast in het assortiment. Ieder najaar organiseren wij een Kaas en Wijnproeverij. In de winkel en via de sociale media houden wij u daarvan op de hoogte.

LEES MEER over onze Kaas en Wijn thuisproeverij.

Olijfolie van de tap

Eindelijk hebben we ruimte in onze vernieuwde winkel voor 4 verschillende extra virgine olijfolieen van de tap; 2 uit Italie, Spanje en Griekenland. Daarnaast kunt u een keuze maken uit o.a. luxe flesjes extra virgine olijfolie met truffel, knoflook of andere toevoegingen en bijzondere balsamicoazijn.

Buitenlandse kaas

Kaasplankjes samenstellen uit Frankrijk, Italie, Spanje, Engeland enz